Anbefaling af tandlæge i Hellerup og tænders betydning

Nu er dette jo en skønhedsblog, og jeg har i løbet af de sidste par dage tænkt over noget: Hvor vigtige synes I, tænderne er, når det kommer til skønhed? Kan man være smuk, selvom man har grimme tænder, eller skal det hele spille sammen? Derudover vil jeg gerne anbefale min tandlæge i Hellerup, som er en tandlæge, jeg har haft i rigtig mange år nu, og jeg har altid været fuldt ud tilfreds med ham.

Faktisk så fik jeg tanken om dette, da jeg var til det regelmæssige tandeftersyn hos min tandlæge i Hellerup forleden dag. Tandlægen roste mig meget over den måde, jeg plejer mine tænder på, men jeg har altid selv været meget utilfreds med mine tænders udseende. Så her har vi altså min tandlæge faglige syn på mine tænder vs. mit eget syn på tænderne.

Nå men til det egentlige spørgsmål: Synes I tænderne har en væsentlig betydning for skønheden?

Derudover vil jeg som sagt meget gerne benytte mig af lejligheden til at anbefale min tandlæge i Hellerup. Jeg ved af erfaring, at rigtig mange er utilfredse med deres tandlæge, og samtidig har svært ved at finde en ny, og derfor synes jeg lige, at I skal vide, at min tandlæge i Hellerup altså er et besøg værd. Det kræver selvfølgelig, at man ikke bor voldsomt langt væk fra Hellerup, for ellers bliver det måske en lidt lang tur for at tage til tandlægen.

Tandlægen hedder Tandklinikken, og du kan læse mere om dem og booke tid her, hvis du skulle være interesseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *