Dermatude a-hva’-for-noget? Clever Skincare har styr på det

Dermatude er en 100 % naturlig rynkebehandling, der giver dig fastere hud. Hos Clever Skincare har de meget erfaring med dermatude behandling, og de sørger for, du får et dejlig naturligt resultat. Du får hudens elasticitet tilbage, dine porer formindskes og rynker og alderslinjer reduceres betydelig.

Som tiden går, oplever de fleste, at huden forældes. Man kigger sig hver dag i spejlet og lægger sjældent mærke til de små forandringer, men pludselig ser man et nyt ansigt i spejlet – eller, i hvert fald en ældre udgave. Men en dermatude behandling kan du udskyde det ubehagelige møde med alderdommen. Clever Skincare giver dig en professionel dermatude behandling, så du kan forblive ung i huden. Du får færre rynker, flottere struktur i huden og mindre poser under øjnene. Dermatude har en bevist effekt på anti-aging i ansigtshuden, og du er garanteret et smukt og ungdommeligt resultat hos Clever Skincare.

 

Hvem får det?

Dermatude behandling er for alle, der gerne vil se unge og sunde ud. Det er hovedsageligt kvinder, der får dermatude behandlingen, men i de senere år er der flere og flere mænd, der er kommet på klinikken. Der er plads til alle, og hvis du overvejer at forlænge ungdommens flotte og elastiske hud, så tøv ikke med at ringe til klinikken på 70 22 44 41.

Hvordan foregår det?

En dermatude behandling minder om metaterapi. Man laver en række mikro-perforeringer i hudens øverste lag og derefter, begynder huden sin naturlige ophelingsmekanisme. Huden producerer kollagen og elastin for at genopbygge huden og det hele foregår på en 100 % naturlig måde.

Clever Skincare er udført dermatude behandling i mange år, og det fortsætter de med – fordi folk er mere end tilfredse med deres behandling. På Clever Skincares hjemmeside kan du se andre folks resultater og de har også priser på de forskellige dermatude behandlinger. Hvis du ikke er helt sikker på, det er noget for dig, tilbyder Clever Skincare også en prøvebehandling til kun 995 kr. På den måde kan du finde ud af, om det er den rette behandling for dig

Slip for rynker og få strammere hud nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *