Mon ikke nettet er stedet hvor jeg ka finde et Dr. Hauschka tilbud?

Jeg elsker den øko bølge, der er for tiden og har været i et stykke tid. Jeg køber al min mad økologisk og nu er jeg også begyndt at skifte ud blandt mine skønhedsprodukter. Jeg har lagt min kærlighed på dr. hauschka, fordi jeg simpelthen synes, de laver nogle lækre ting. Det er lidt dyrere end matas’ produkt serier, kan man vist roligt sige, så jeg er afhængig af gode dr. hauschka tilbud.

Jeg har været rundt i diverse stormagasiner for at finde dr. hauschka tilbud, men uden særlig meget held faktisk. Der var nogle enkelte tilbud ind i mellem men ingen rigtig gode.

Et godt dr. hauschka tilbud for mig er enten hvor det er billigt eller hvor man får sådan en gavepakke, dem der altid er i butikkerne til jul. Så får man nemlig også lidt mere, end man betaler for.

Min veninde fortalte mig om et godt dr. hauschka tilbud i magasin, men det var der ikke mere, da jeg kom derhen. Men nu prøver jeg online, der må være noget. Man plejer jo trods alt at spare noget, når man køber online. Så får man det også sendt hjem til sig og så slipper jeg for flere ture i stormagasiner efter arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *