Echosline S6 silver shampoo

Et hårprodukt som virkelig er på moden for tiden, og som kun bliver mere populært, er silver shampoo. En af de stærke spillere på markedet er Echosline s6 shampoo. Og det er ikke uden grund. For hvis den bruges korrekt kan den udrette mirakler for blondt og afbleget hår.

For at ophæve den gyldne tone i håret som de fleste lyshårede har, skal man bruge en komplementærfarve – i dette tilfælde lilla. Der sker det, at når den gule tone ophæves, går farven fra varmt til koldt skær, hvis udgangspunktet er lyst nok. Dermed kan man gå fra at have gyldenblondt hår til iskoldt blondt hår, uden at bruge kemiske farver i håret.

Hvordan virker Echosline S6 shampoo?

Echosline S6 indeholder ferteret grape, gærede druer samt silkeproteiner som nedtoner gullige toner i håret og giver et smukt resultat. S6 Shampooen fra Echosline kan ikke sammenlignes med andre silver shampooer på markedet, da den har en helt unik formel. Det gør at shampooen arbejder inden i selve håret, og ligger ikke bare en hinde uden omkring hårstrået.

Sådan bruger du S6 shampooen fra Echosline

Brug af Echosline S6 Anti-Yellow shampoo er afhængig af hvilket hår du hår. Har du normalt hår masseres shampooen ind i vådt hår. Lad det sidde i 1 til 5 minutter, alt efter hvor lyst eller koldt du ønsker det, og skyl det derefter ud.  Er dit hår meget slidt, hvidt eller lysnet, skal du komme kur i det våde hår og påføre Echosline S6 shampoo ovenpå og skyl med det samme. Er du ikke tilfreds med lysningen kan du altid gentage processen.

Det er vigtigt at notere, at dit hår skal være lyst i forvejen, da silver shampooen ikke lysner håret, men kun fjerner den gullige tone.

Du kan købe Echosline S6 shampoo online hos ShopRosted.dk og få den leveret hjem. Tip: Bestiller du inden kl. 12 sendes shampooen samme dag.

Echosline S6 Anti-yellow shampoo Echosline S6 silver shampoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *