En hårfjerningsmetode der virker!

Nu kan man vist roligt sige, at det for alvor er ved at blive sommer. De sidste par dage har i hvert fald været enormt varme, og det betyder jo, at det er den tid på året, hvor man viser lidt mere hud, end man plejer. Ikke nødvendigvis for at få en anerkendelse af, hvordan man ser ud, men også fordi det simpelthen er så varmt, at man ikke kan holde ud at have lange bukser og trøjer på. Derfor er det med andre ord tid til hårfjerning, og i den forbindelse har jeg nogle gode råd til jer.

Jeg har selv prøvet utallige forskellige metoder til hårfjerning, og jeg har længe følt, at det var en umulig opgave at finde en hårfjerningsmetode, der fungerede optimalt for mig. Enten skal man nemlig barbere sig hver anden dag, hvis man vil undgå, at de små sorte hår begynder at vokse ud, eller også skal man pine sig selv med smerte og bruge voks, hvilket også kræver, at man lader hårene gro ud i en uges tid inden behandlingen, hvilket bestemt ikke er særligt attraktivt her i sommerhalvåret.

Heldigvis har jeg endelig fundet en hårfjerningsmetode, der virker perfekt for mig! Permanent hårfjerning – behøver jeg at sige mere. Jeg begyndte på permanent hårfjerning i vinters, og nu er jeg endelig færdig med alle mine behandlinger. Jeg startede med det som et forsøg på benene, og det har fungeret rigtigt godt, og tro mig, det har helt bestemt været alle pengene værd! Nu vil jeg så give mig i kast med at få fjernet hårene under armene med permanent hårfjerning, og så er jeg så godt som hårfri. Så mangler jeg selvfølgelig bare lige bikinilinjen, men der ved jeg ikke, om man kan benytte sig af denne hårfjerningsmetode? Det må jeg lige undersøge.

Men i hvert fald kan jeg varmt anbefale permanent hårfjerning, som foregår således, at man via laserstråler får fjernet hårene. Det virker dog kun på sorte hår, så hvis du er født med lyse hår, så kan du desværre ikke benytte dig af denne ellers meget attraktive hårfjerningsmetode.

Der er ikke så mange klinikker, der tilbyder permanent hårfjerning, i hvert fald ikke så vidt jeg ved, men jeg får det lavet på Nygart Privathospital i København, og det kan helt klart anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *