Frisk hud – Rønsbøl Vitamin Mask

Endnu en dag, endnu et produkt – I dag tager vi et kig på Rønsbøl og Rønsbøl Vitamin Mask, der er en intensiv maske, som tilfører huden masser af næring og dermed giver huden et sundt boost.

Hvis din hud mangler liv og energi er Rønsbøl Vitamin Mask et produkt, der kan afhjælpe din situation, da den genoplader presset og hårdt prøvet hud.

Rønsbøl-masken virker ved hjælp af indholdet af en unik kombination af vitaminer og algeekstrakter. Det er disse ingredienser, der tilfører huden næring, og gør den skøn og frisk at kigge på. Masken går slet og ret ind og frisker din teint op, samtidigt med at huden bliver gennemfugtet og dermed blød.

Rønsbøl Vitamin Mask indeholder både E og A-vitamin. E-vitamin tilfører fugt og beskyttelse, mens A-vitamin er aktiv i kampen mod rynker, da dette stimulere cellefornyelsen.

Derudover indeholder dette produkt også olie fra kokos, jordnødder og abrikoser.

Du bør bruge denne eller en lignede maske en til to gange om ugen, hvis din teint trænger til at blive frisket op. Du skal påføre et jævnt lag og lade det virke i 10 minutter. Ligesom med andre masker, skal du undgå øjenomgivelserne og skylle efter med rigeligt med vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *