Har du overvejet en fedmeoperation? Så skal du læse med her

Overvægt er vores tids folkesygdom. Flere og flere bliver overvægtige, som oftest som et resultat af dårlig kost og for lidt motion. Det kan dog også være sygdom, medicin eller lignende, der er årsag til overvægten. Uanset hvad er det vigtigt at gøre noget ved overvægten. Det er nemlig en tilstand, der på sigt kan få sundhedsmæssige konsekvenser. Der findes flere måder, hvorpå man kan komme overvægten til livs. Der er mange kure og træningsprogrammer, der lover, at man kan smide en masse kilo ved at følge dem. Dog er det for nogen så slemt, at der skal lidt mere til. Mange danskere har overvejet en fedmeoperation, hvor man simpelthen går ind og gør en kirurgisk indsats. Der er dog en del, der tøver ved tanken om at lægge sig under kniven. Derfor er det godt, at Gastriball findes – en fedmeoperation helt uden kirurgi.

Hvordan fungerer Gastriball?

Gastriball er en metode, hvor du får alle fordelene ved en fedmeoperation, men slipper for de mange risici ved at lægge sig under kniven. Gastriball fungerer ved, at man lægger en ballon ind i mavesækken. At placere ballonen kræver intet kirurgisk indgreb, kun en smule lokalbedøvelse. Den optager plads, så man på naturlig vis spiser mindre og opnår større mæthedsfornemmelse. Med den løsning er man fri for at skulle sulte sig selv eller gå igennem et program, der føles som tortur. Derfor er den slags fedmeoperation en løsning, der er blevet populær blandt mange af dem, der tidligere har overvejet en fedmeoperation. Ballonen ligger i maven i 6-12 måneder alt efter typen, og derfor er der mulighed for at opnå et godt vægttab, inden den fjernes igen.

En fedmeoperation, hvor vægttabet varer ved

Det er ikke altid det at tabe kiloene, der er den største udfordring. Mange gange handler det om ikke at tage dem på igen. Derfor kræver det en ændring af livsstilen og ikke kun kosten, hvis man vil undgå at gå tilbage til sin gamle vægt. Gastriball er en kickstart til et vægttab og en bedre livsstil, men det kræver naturligvis også en indsats fra egen side. Igennem forløbet med Gastriball får man råd og vejledning omkring gode motions- og kostvaner, der også kan vare ved, efter ballonen er taget ud. På den måde kan man med den slags fedmeoperation uden kirurgi opnå et vægttab, der varer ved. Har du overvejet en fedmeoperation, men tøvet, er dette måske løsningen for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *