Karsprængninger leder til hårfjerning med laser

Jeg var forleden på en hudklinik for at få gjort noget ved mine karsprængninger. Det gør jeg en gang imellem, for man er jo ved at være blevet gammel – eller kroppen er i hvert fald!

Jeg sad i venteværelset, godt nok i ganske kort tid, for de var hurtige på klinikken, og læste i en folder der lå på bordet. Her stod der, at klinikken tilbød hårfjerning med laser og det synes jeg da lød smart.

Da jeg kom ind hos lægen, spurgte jeg ind til det om hårfjerning med laser, og synes det blev mere og mere interessant, jo mere hun fortalte om det!

Da jeg kom hjem fra klinikken, ringede jeg til min søster, og fortalte hende om det her nye hårfjerning med laser, men det havde hun hørt om, så det var åbenbart bare mig der var lidt bagud. Hun havde ikke prøvet det endnu, men fortalte, at hun i længere tid havde overvejet at få det gjort. Jeg spurgte hende om vi så ikke skulle prøve det, for det er da meget praktisk at få fjernet al det hår! Det synes hun var en god idé, så vi aftalte, at jeg skulle prøve at bestille en tid på den klinik, hvor jeg normalt fik behandlet mine karsprængninger.

Min søster er nogle år yngre end mig, så jeg tror ikke hun bekymrer sig så meget om karsprængninger endnu, men hårfjerning med laser er jo smart i alle aldre, da vi alle bruger rigtig lang tid på hårfjerning! Jeg er i hvert fald glad for, at hun gad at gå med, så fik vi også en slags tøsetur ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *