Det var Michael Jacksons pigmentforandringer, der startede showet

Jeg er så træt af al den snak, der stadig er om Michael Jackson. Fatter folk ikke, at det var verden, der gjorde ham psykisk ustabil, det var ikke hans skyld. Han var et uskyldigt offer, pint og plaget fordi han fik en hvid mands pigmentforandringer.

Han var skør, ingen tvivl om det. Men meget af hans skørhed var altså trukket ned over ørerne på ham. Det blev jo bevist, efter hans obduktion at han faktisk havde sygdommen vitiligo, en hudsygdom, hvor man får svære pigmentforandringer.

Og egentlig forstår man jo godt, at man har denne her stakkel s lille drenge, der bliver opdraget af en tyrannisk og voldelig far, mobbet med sit udseende og hevet ud af barndommen. Når man så oven i købet bliver hvid, er det egentlig ret forståeligt, at man bliver helt forvirret omkring sit udseende. Han har vel tænkt, at det at han blev hvid, var en udmærket grund til at slippe væk fra det mobbede udseende og dårlige barndom, han vel har knyttet til dét udseende. Han har vel prøvet at slippe væk fra noget, hjulpet i gang af sine pigmentforandringer.

Hans søn Prince har dem vist også, man kan da kun håbe, at han er stærkere end sin far og kan bære sygdommen og de store hvide pigmentforandringer han måske står overfor. Jeg håber, verden vil give ham mere fred, end MJ fik i sit hårde liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *