Mineralmakeup lader huden ånde. Rene mineraler fra Jane Iredale

Jane Iredale

Du har helt sikkert hørt om det. Enten i reklamerne på tv eller i skønhedsbladende. Det er meget svært at overse, fordi det er det sidste nye indenfor kosmetikkens verden. Jeg taler selvfølgelig om mineralmakeup.

Denne trend er lidt anderledes end de fleste. Denne trend er nemlig kommet for at blive, da der faktisk er noget om snakken.

Som de fleste kvinder ved, er makeup usund for huden, pga. alle de kemiske stoffer den indeholder. Når man en hel dag render rundt med at lag syntetiske stoffer på huden, vil det selvfølgelig ikke resultere i noget godt.

Godt nok er der plejende midler i makeup, men almindelig makeup danner et lag fedt på huden som forhindrer den i at ånde. Porer bliver stoppede til og din hud vil reagere i form af urenheder.

Endelig er der kommet en løsning. Mineralmakeup lader huden ånde, samtidigt med at den er plejende. Det er slut med fedtet og skinnende hud.

Det vigtigste er at du bruger mineralmakeup som base, dvs. fundation, consealer og pudder. Det er nemlig disse 3, der er i kontakt med din hud. Alt andet sidder ovenpå disse. Vær opmærksom på at der også findes mineralmakeup med syntetiske stoffer. Mærker jeg kan stå 100 % inde for, er Jane Iredale og i.d bareMineral. Disse er begge bygget på rene mineraler, og lægger sig utroligt flot på huden.

Mineralmakeup fundation er ikke flydende. De er i pudret form, enten fast eller løst. Både Jane Iredale og i.d bareMineral vil se pudret ud, når man kommer det på huden, men efter kort tid vil makeuppen ”smelte” huden og farven vil blende sig på den mest naturlige måde med dit ansigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *