Økologi hele vejen med Lavera hudpleje, også til ungerne

Jeg elsker elsker elsker bare alle de nye lækre økologiske hudpleje produkter, der er kommet så meget frem her på det sidste. Jeg har mine favoritter, og Lavera hudpleje serie er bestemt en af dem. Jeg har brugt det i et stykke tid nu, og jeg kan måske ikke mærke den store forskel i forhold til ikke økologiske mærker, men jeg kan mærke det inden i mig selv.

Det er lidt ligesom økologisk mad, noget af det smager meget bedre og ser visuelt lækrere ud, men det vigtigste for mig er følelse af at spise økologisk. Lavera hudpleje serie passer lige ind i mit økologiske univers, jeg er endda skiftet til en økologisk frisør. Jeg er ikke fanatisk, med tøj og sådan noget, men jeg vælger klart økologiske produkter, der hvor det giver mening for mig.

Det er faktisk min storesøster, der introducerede mig for Laveras produkter, særligt Lavera hudpleje. Mærket har mange forskellige produkter at vælge i mellem, jeg er især glad for ansigtscremerne. Det er bare rart, at det man putter direkte på sin måske lidt sarte hud i ansigtet er gennemtestet og rent for alt muligt skidt.

Jeg bruger faktisk også Lavera hudpleje til mine børn, det er måske lidt dyrt til dem, men jeg synes, det skal have det lige så godt som mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *