Om nupo: Et lille tip

Jeg kommer måske til at fremstå lidt overfladisk nu, men jeg tror, at jeg nu vil sige noget, som mange egentlig tænker, men måske ikke tør stå frem at sige. Udseende betyder utroligt meget for mig – altså mit eget udseende selvfølgelig! Jeg er egentlig ret ligeglad med, hvordan andre ser ud, men jeg vil gerne være tilfreds med det, jeg ser, når jeg kigger mig i spejlet, og derfor har jeg i et stykke tid nu været på den velkendte nupo kur for at tabe mig et par af de overflødende kilo.

Jeg vil ikke  sige, at jeg er overvægtig, eller noget der ligner for den sags skyld, men egentlig ville jeg bare gerne lige strammes lidt op her i bikinisæsonen, så derfor hoppede jeg på nupo-bølgen.

Hvis der er andre, der har det ligesom mig, så kan jeg anbefale jer at prøve nupo. Det er et meget enkelt koncept, og produkterne smager faktisk overraskende godt. Jeg glæder mig faktisk lidt til næste måltid, og sådan har jeg aldrig haft det med sådan en slags kur før.

Derudover har jeg faktisk også allerede næsten opnået mit mål, og det har faktisk kun taget mig et par uger, så virkningen er rigtig hurtig, hvis man holder sig til den oprindelige nupo-kur.

Jeg har købt de fleste af mine nupo produkter på nettet, da det har vist sig at være mest fordelagtigt, så det kan jeg anbefale jer andre også at gøre, hvis I er interesseret i at spare lidt penge og tid, hvis I fx ikke bor tæt på en nupo forhandler. Jeg har nu ca. en uge tilbage, men jeg tror dog, at jeg vil fortsætte med at spise deres snacks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *