Koster en paradentosebehandling ikke omkring en halv milliard?

Jeg er ikke helt vildt glad for at gå til tandlæge. Jeg elsker fornemmelsen af rensede tænder i min mund, men det er regningen der gør ondt på mig, ikke selve tandbehandlingen. Eftersom at jeg lige for tiden kun modtager dagpenge, er pengene små, så det gør ekstra ondt når pengene skal bruges på tænderne. Denne gang skal jeg tilbage og have en paradentosebehandling og jeg tør slet ikke tænke på, hvad det kommer til at koste mig.

Jeg ved i hvert fald, at paradentosebehandling ikke er billig, det har jeg talt med min kusine om, for hun fik foretaget en i efteråret og det kan, så videt jeg forstår, stadig mærkes i privatøkonomien. Jeg har selvfølgelig en lille økonomisk buffer jeg kan bruge af, men egentlig var den øremærket til sommerferien, for den skal jeg jo selv betale i år. Jeg kan heller ikke være 100% sikker på at få et job, men jeg bliver også nødt til at satse på det.

Når jeg får et nyt job, er det også noget jeg skal kunne koncentrere mig 100% om, så jeg skal ikke rende rundt og have tandpine, det vil simpelthen blive for belastende .Så det er nok bare med at komme af sted og så få foretaget den paradentosebehandling, der er ingen vej uden om, medmindre jeg har lyst til at mærke, hvordan det er når tænderne falder ud. Og ærligt talt. Det har jeg ikke lyst til at mærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *