Skøn med min Mellisa-rutine

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går op i naturlig og økologisk hudpleje. Det gør jeg, fordi jeg gerne vil have vished om de ting, som jeg påfører min hud. Man kan trods alt godt sige, at de ting, der skal på ens hud trænger ind i ens krop. Så selvfølgelig spiller det en rolle, om man vælger billig kemi frem for ren kvalitet!

Jeg er lidt af en samler af økologisk skønhedsprodukter, og på seneste er jeg faldet for mærket Mellisa, som de sælger på Natur & Helse, hvor jeg elsker at købe ind. Elsker det, fordi der er total fokus på ren, naturlig skønhed og sundhed. Sådan skal det bare gøres.

Om morgenen starter jeg med en rensemælk fra Mellisa. Den er dejlig og mild, men renser stadig huden helt i bund. Derfor bliver ens hud frisket op, og så bliver den skøn og blød. Jeg fortsætter min daglige renserutine med Mellisa Skintonic, hvor der ikke er alkohol i, hvilket er godt, fordi alkohol udtørrer huden. I vil seriøst blive chokerede over, hvor mange der putter alkohol i deres skin tonic! Gå laaaangt uden om, siger jeg bare. Mellisas skintonic dufter skønt af roser, for resten… mmm! 😉

Når min hud er godt renset, bruger jeg creme. Jeg har valgt en, som kan bruges til både dag og nat, men Mellisa og andre økologiske mærker har også forskellige cremer til dag og nat og selvfølgelig til forskellige hudtyper. Sørg for, at du kender din hudtype godt, inden du køber hudplejeprodukter.

Det var lidt om det, som jeg kalder min ”Mellisa-rutine”. Mange andre produkter virker også godt, og det er en meget normal rækkefølge, som jeg tager tingene i.

Har man brug for lidt ekstra – Og har vi ikke alle det en gang i mellem – Så kan man ca. en gang om ugen bruge en maske, som er specielt god til den slags hus man har. Hvad end man har tør, olieret eller uren hud. Der findes noget til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *