Hvordan kan man foretage smertefri tandbehandling?

Noget af det nyeste inden for tandlægebranchen er smertefri tandbehandling. Derfor bliver det også muligt at gå til tandlægen, for dem som har allermest tandlægeskræk, fordi de kan slippe for tandlægeboret, som i visse tilfælde er meget  kendt for at tilføre patienten betydelige smerter.

Det er den nyeste laserteknologi, som giver tandlægerne muligheden for at tilbyde smertefri tandbehandling. Med laseren arbejdes der på en hel anden måde i forhold til det traditionelle bor. Med laseren skåner man patienten for de smerter, som typisk medfølger ved brug at det konventionelle bor.

Mange patienter er dødsens angste for et tandlægebesøg og sommetider må patienten endda modtage opbyggende psykologisk behandling, før han går til tandlægen. Med smertefri tandbehandling ønsker tandlægerne at komme denne frygt til livs. Mange tandlæger er nemlig påvirket af, at patienterne er rædselsslagne, når de kommer og tandlægen er selvfølgeligt interesseret i at minimere denne skræk.

Med smertefri tandbehandling har tandlægerne fået et værktøj til at få de mange patienter, som ellers ikke tør, til at sætte sig i tandlægestolen og få den behandling, som rigtigt mange af dem faktisk har brug for. Forhåbentligt vil tandbehandling med laser derfor kunne få mange flere danskere med tandlægeskræk til tandlægen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *