Tag John Masters med på rejsen

Nu behøver du ikke længere at undvære dine elskede John Masters produkter, når du er ude og rejse. Du behøver heller ikke, at forsøge dig med at hælde de dyre dråber på små flasker (hvor halvdelen alligevel rammer ved siden af), for nu kan du få en lang række af de skønne John Masters produkter i Travel size. Det vil sige, at du nu, nemt som ingenting, kan have dine John Masters yndlings produkter med dig over alt.

John Masters Body Wash Blood Orange & Vanilla Travel

For eksempel kan du nu bare smide din 30 ml. John Masters økologiske ”Body Wash Blood Orange & Vanilla Travel” i din shopper eller weekendtaske, hvis du skal på en sviptur eller overnatte hos kæresten. Body Wash Blood Orange & Vanilla Travel fra John Masters er en skøn, økologisk bodywash, der dufter dejligt af blodappelsin og vanilje. Body wash’en skummer op til en rig, lækker og cremet skum, og den efterlader din hud blød og ren, og udtørrer ikke din hud, da den er sulfat fri. Den indeholder endvidere majs og kokosnød, hvilket er med til at fugte og pleje din hud.

John Masters Citrus & Neroli Detangler Travel

Du behøver heller ikke længere at undvære din John Masters balsam og får uregerligt hår, når du er væk hjemme fra. Nu kan du nyde godt af, at forkæle dit hår med John Masters økologiske ”Citrus & Neroli Detangler Travel”, som kommer i størrelsen 30 ml., som er den perfekte rejse størrelse.

Citrus & Neroli Detangler Travel fra John Masters er en balsam eller leave-in balsam kur, der plejer dit hår i dybden uden at tynge det. Denne balsam fra John Masters er fremragende til alle typer hår, og den indeholder hverken SLS, parabener eller kunstige farvestoffer. Balsammens naturlige grønsagsolier er med til at genopbygge dit hårs indhold af lipid og proteinerne og vitaminerne e med til at genoprette dit hårs styrke og glans. Som om det ikke var nok, så kontrollerer indholdet af acetamid MEA dit hårs og din hovedbunds fugtbalance, og de æteriske olier af citrus og neroli giver en opløftende aroma, du kan tage med dig rundt hele dagen.

Brug Citrus & Neroli Detangler Travel fra John Masters i nyvasket hår og lad det virke i 1-3 minutter. Skyl derefter grundigt og style dit hår, som du plejer.

John Masters Lavender Rosemary Shampoo Travel

Lige som du ikke behøver at undvære din yndlings balsam fra John Masters, behøver du heller ikke at gå rundt med fedtet hår, fordi du nægter at bruge den usle shampoo på hotellet eller i badet hos din kæreste.

”Lavender Rosemary Shampoo” i Travel size fra John Masters er en økologisk shampoo, der er baseret på æterisk lavendel- og rosmarinolie, hvilket giver shampooen en lækker og eksklusiv duft, du kan tage med dig rundt resten af dagen. Kombineret med de gavnlige urte ekstrakter renser denne shampoo fra John Masters skånsomt dit hår og din hovedbund, mens det plejer dit hår. Shampooen er velegnet til både normalt og farvet hår. Shampooen giver dig en følelse af velvære og afslappethed, ikke mindst på grund af den æteriske lavendel olie, der har en afslappende effekt på både hårbund og dit sind.

John Masters Dry Hair Nourisment & Defrizzer

Er du en af de typer, der går ekstra meget op id it hår, så kan du glæde dig over, at også den økologiske ”Dry Hair Nourisment & Defrizzer” fra John Masters er af en størrelse, der er nem at smide med i tasken. Dry Hair Nourisment & Defrizzer fra John Masters er en intenst serum lignende hår kur til farvet, tørt og kruset hår. Den består af en blanding af 100 % certificeret økologiske planteolier, der er særligt udvalgt til tørt og kruset hår på grund af deres beskyttende, fugtgivende og genopbyggende egenskaber.

Du påfører 1-3 dråber af hår kuren og gnider den ind i dine hår spidser (både fugtigt og tørt hår) for at bekæmpe spaltede spidser.

God fornøjelse med dine nye John Masters Travel size produkter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *