Voks hårfjerning gør altså slet ikke ondt :)

Nu har jeg så prøvet det! Der er nogle der siger at voks hårfjerning er en yderst smertefuld proces. Jeg fatter det ikke, på mig gør det altså slet ikke så ondt, som folk de siger. Det jeg bedst kan lide ved at gøre det på den måde er, at jeg ikke behøver at barbere benene hele tiden.

Voks hårfjerning er nok det mest langtidsholdbare løsning i forhold til at fjerne hår på benene. Jeg kan nærmest ikke mærke nogen smerte ved det og de produkter man efterhånden kan få, minimerer smerterne ved hårfjerning.

Jeg er i hvert fald færdig med at bruge alle mulige ladyshavers og andre metoder. Voks hårfjerning er den billigste og bedste løsning og jeg anbefaler den varmt til alle jer derude. Man kan finde en masse gode steder på nettet, hvor man kan købe produkterne til en overkommelig pris, så der er ingen gode undskyldninger for ikke at give det en chance.

Stærke kvinder bruger voks hårfjerning, sådan er det bare. Man skal ikke være en lille tøs og der er en grad af sandhed i, at man må lide for skønheden. Der er ikke noget bedre end et par glatte ben og min kæreste er meget begejstret. Det gør det bare endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *