Køb Weleda produkter på nettet – Det er meget billigere!

Jeg har lige bestilt nogle lækre Weleda produkter hjem, som jeg har glædet mig meget til at modtage. Jeg bestilte dem over nettet onsdag aften og jeg modtog dem i dag – det synes jeg er en meget kort leveringstid! Det er ikke første gang jeg køber hudplejeprodukter fra Weleda. For ca. en måned siden købte jeg en Weleda kropsolie fra matas, som jeg er blevet super glad for. Der gik ikke mange dage før jeg kunne mærke en tydelig forskel på min hud.

Jeg blev simpelthen så glad for min olie at jeg begyndte at læse lidt om Weleda produkter på internettet. Jeg fandt samtidig ud af at man sparer rigtig mange penge, når man køber dem over internettet. Gid jeg havde vidst det, da jeg gav over 200 kr. for en Weleda olie i matas. På internettet koster den samme olie 160 kr.

Jeg fandt rigtig mange Weleda produkter som jeg godt kunne tænke mig at bestille, men jeg er lidt sart, når det kommer til kosmetikdufte. Så for at være sikker på at jeg kunne holde lugten af produkterne ud, tog jeg ind til matas og lugtede til dem. Heller ikke lugten fejlede noget!

Det endte så med, at jeg købte fem forskellige Weleda produkter, som jeg så modtog halvanden dag efter, jeg havde bestilt dem.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ordentlig i gang med at smøre mig ind i Weleda produkter! Lige nu føles det helt perfekt, og det er jeg sikker på at det bliver ved med at føles på samme måde!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *